Koniecznie weź udział w konkursie!
Korzystanie z forum jest jednoznaczne z akceptacją nowego regulaminu.
|
|
PILNE ! REKRUTACJA ! DO UCZNIÓW III LO. |
| Autor |
Wiadomość |
magda11504
|
Wysłany: 2010-07-08, 17:57 PILNE ! REKRUTACJA ! DO UCZNIÓW III LO.
|
|
|
Witam !
Mam pytanie do uczniów III LO .
Z tego co orientowałam się wczoraj na stronie pomorskiego naboru było wolne 26 miejsc.
Z racji , że wybrałam szkołę jaką i wybrałam , bo bałam się Topolówki( mimo,że od podstawówki mam same dyplomy i świadectwa z paskiem) postanowiłam przenieść papiery z jednej szkoły do Topolówki. Jak się dzisiaj okazało, szanowna Pani sekretarka powiedziała mi, że wszystkie miejsca są zajęte i nie ma szans. Dlaczego zajęte? Otóż na te 26 miejsc, które poprzedniego dnia były wolne wskakują osoby, które pisały odwołania. Jestem tym bardzo urażona dlatego, że każdy powinien mieć równe szanse skoro teraz mamy 2 turę, to raz , a dwa że mam znajomych, którzy ze średnią 3,9 i niższą dostali się do Topolówki .. Co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem. Wracając do tematu, więc wróciłam do domu ze łzami w oczach, sprawdziłam po raz kolejny nabór i jak się okazało zostało jeszcze 15 miejsc.. I teraz moje pytanie do Was.. Miał ktoś kiedyś może taką sytuację ? Bądź orientuje się o co może w tym wszystkim chodzić ? Bardzo zależy mi na tej szkole.
Z góry dzięki za pomoc .
Proszę o nie dublowanie tematów! Raz wystarczy, naprawdę - Szymon |
|
| Ostatnio zmieniony przez szymon 2010-07-08, 21:33, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
DżejkiNBA
Justin/ Mały
Wiek: 16 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 1 Skąd: Hiszpan/Human
|
Wysłany: 2010-07-09, 01:55
|
|
|
Nie łatwiej będzie, przenieść się do Topolówki w trakcie roku szkolnego??
Wtedy podobno jest łatwiej, bo teraz się będziesz z tym wszystkim paprać i tylko się będziesz niepotrzebnie denerwować |
|
_________________ The boy who loves THIS game... |
|
|
|
 |
Miszy
 Major Geek

Wiek: 18 Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 890 Skąd: 1D1 -> 2IB2
|
Wysłany: 2010-07-09, 13:49
|
|
|
Załatwiaj to z dyrekcja, być może trzeba będzie napisać także odwołanie. Ale przede wszystkim dobij się tam i z nią pogadaj |
|
_________________ Płacz to nie wstyd. Wstyd to zmusić kogoś do płaczu.
Shine on you crazy diamond!
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku ↑ Do góry ↑
|
Administratorzy i moderatorzy forum topolowka.pl oraz III Liceum Ogólnokształcące w Gdańsku nie ponoszą odpowiedzialności za treść opinii użytkowników, jednak zastrzegają sobie prawo do ich usuwania lub modyfikacji, jeżeli są one niezgodne z regulaminem. (zgodnie z art.14 ustawy o Świadczeniu usług drogą elektroniczną) | | Strona wygenerowana w 0,38 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|